در هوای آلوده شیر پرچرب نخورید
وزارت بهداشت: در هوای آلوده شیر پرچرب نخورید
این متخصص تغذیه تصریح کرد: عوارض و
پیامدهای آلودگی هوا برخی از افراد از جمله کودکان، مادران باردار، سالمندان و
مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی و بیماری ای ریوی بیشتر است.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصرف شیر
پرچرب موجب گسترش بیماریهای ریوی در هوای آلوده می شود.
دکتر زهرا عبداللهی اظهارداشت: شیر و لبنیات پرچرب می تواند زیانهای ناشی از
آلودگی هوا را افزایش دهد زیرا اسیدهای چرب اشباع موجود در شیر و لبنیات پرچرب
موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شده و موجب گسترش بیماریهای ریوی در هوای آلوده شود.
وی افزود: انواع فلزات سنگین مانند سرب که با سوختن بنزین وگازوئیل در هوا منتشر
می شود نیز می تواند با رقابت در جذب ریزمغذی هایی ازجمله کلسیم، آهن و روی در بدن
تجمع یافته و در نهایت سرطان را به دنبال داشته باشد.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: عوارض و پیامدهای آلودگی هوا برخی از افراد از جمله
کودکان، مادران باردار، سالمندان و مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی و بیماری ای
ریوی بیشتر است.
وی توصیه کرد: بهتر است افراد وزانه حداقل ۲ لیوان شیر کم چرب ( کمتر از ۵/۱ درصد چربی)
مصرف کنند زیرا شیر به دلیل دارا بودن فسفر، منیزم و کلسیم، خنثی کننده سموم است
هم چنین شیر، دفع ادرار و مدفوع و مواد آلاینده را تنظیم می کند.
عبداللهی خاطرنشان کرد: زمانی که میزان باکتریهای مفید بر اثر ورود سرب و مواد
آلاینده به بدن کم شود، عمل دفع هم با مشکل مواجه می شود و این مواد در بدن باقی
می مانند کلسیم موجود در شیر، منجر به کاهش جذب سرب و همه فلزات سنگین موجود در
هوای آلوده می شود.
http://www.alinclub.com
این وبلاگ جهت آماده سازی هر چه بهتر برای ورود به دنیای تجارت الکترونیک راه اندازی شده است.